De afspraak

U kunt telefonisch een afspraak maken of het aanvraagformulier invullen, NVO neemt dan contact met u op. Nadat de afspraak is vastgelegd ontvangt u per email een link naar een webpagina in het systeem van NVO. Met deze link geeft u aan akkoord te gaan met de voorwaarden van NVO en kunt u de gegevens van de afspraak controleren. Nadat u akkoord bent gegaan met de voorwaarden is de afspraak pas definitief.

De keuring

De inspecteur zal, afhankelijk van uw wensen, alleen of samen met u de woning doorlopen. Tijdens de keuring zal hij zijn bevindingen op foto’s vastleggen. De foto’s dienen niet alleen ter illustratie van het rapport, maar ook als geheugensteun voor de inspecteur tijdens het uitwerken van het rapport.

Het rapport

Het rapport wordt door de inspecteur op een later tijdstip uitgewerkt. Onder normale omstandigheden zal het rapport binnen 5 werkdagen gereed zijn. Bij voldoende ruimte in de planning kunt u, tegen een meerprijs (€ 50,-), uw rapport met voorrang laten uitwerken. Uw rapport zal dan binnen 2 werkdagen gereed zijn. Zodra uw rapport gereed is ontvangt u per email een link naar een webpagina waar u uw rapport in PDF formaat kunt downloaden, en uw betaling via iDeal kunt voldoen. U kunt het bedrag ook zelf overmaken naar ING 4444853 onder vermelding van uw opdrachtnummer. Het rapport is beschikbaar om te downloaden nadat het bedrag door NVO ontvangen is.